På producenternas villkor

På Gastrologik finns det ingen meny. Vi låter helt enkelt producenterna bestämma vilka råvaror som ska användas, så det är helt enkelt deras säsonger som styr bytet av serveringar och därför ändrar och justerar vi menyn i princip dagligen. Vi tycker också att det förhöjer upplevelsen att äta en avsmakningsmeny utan att veta för mycket. Därför går det inte att se menyn innan besöket. Alla får dock med sig en meny på vad just dom har avnjutit under kvällen när dom lämnar restaurangen.

Den fasta menyn På producenternas villkor består av cirka 20 små serveringar och kan serveras på lite drygt två timmar, men vi föreslår ett lugnare tempo. Det tar något längre tid för större sällskap. Har du väldigt bråttom är det bra om ni meddelar det inför eller vid ankomst. 

Menyn Vardagsvillkor är en kortare version av På producenternas villkor men anpassad för vardagen. Menyn beräknas ta cirka en och en halv timma.

Allergier

På grund av menyns omfattning och allt arbete som ligger bakom kan vi inte anpassa menyn efter dieter som Vegan, LCHF eller GI. Vi tar hänsyn till allergier så länge vi vet detta i god tid innan besöket.


Priser

Vår avsmakningsmeny På producenternas villkor kostar 1595 SEK.

Menyn Vardagsvillkor kostar 795 SEK.

Vi arbetar både med viner på glas, från vår vinkällare eller med dryckespaket. Dryckespaketet till menyn På producenternas villkor kostar 1195 SEK och vårt alkoholfria dryckespaket kostar 595 SEK. 

Priser kommer att justeras inför öppning 2019.

Vinlista

Du hittar vår vinlista här.